ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για εμάς

Με σεβασμό στον ταξιδιώτη

Το γραφείο τουρισμού ¨DIAMOND TRAVEL¨, δημιουργήθηκε απο την κυρία Καστρινάκη Μαρία , Επίτροπο ¨Warden¨ της Ελληνοαμερικάνικης Πρεσβείας στο Ηράκλειο Κρήτης , το έτος 1979 και συνεχίζει την ανοδική του πορεία με την Έλενα Στεφανάκη ως διευθύνων . Tο κύριο μέλημα του γραφείου μας, τα τελυταία 42 χρόνια είναι ο σεβασμός στον ταξιδιώτη, η εντιμότητα, η ακεραιότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς και τα καλύτερα ξενοδοχεία για να προσφέρουμε την άνεση, την ασφάλεια και τη λεπτομέρεια που αρμόζει στο κάθε σας ταξίδι! Έχουμε επίσης συνεργάτες τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη.

Πολιτική Ποιότητας, Ασφάλειας στην Εργασία και Περιβάλλοντος Εταιρείας


Πολύχρονη εμπειρία

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας σε ολόκληρο το φάσμα του τουριστικού τομέα, σας περιμένουμε στο φιλόξενο περιβάλλον μας για να σχεδιάσουμε την επόμενή σας εξόρμηση, προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές προσφορές!

Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την στενή συνεργασία και την σχέση που δημιουργεί με κάθε πελάτη, το γραφείο τουρισμού “Diamond travel” ειδικεύεται στα εξωτικά ταξίδια, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες και αναλαμβάνει οργανώσεις εκδρομών για συλλόγους και γκρουπ για κάθε τύπου εκδρομές. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για μεμονωμένες κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, αλλά και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου.


Μιλήστε μαζί μας 2810 241386

Δείτε όλες τις εκδρομές